Sök
Stäng denna sökruta.

Arbetslänken – din snabba väg till nytt jobb

Vi på Cady brinner för utveckling och vill hjälpa människor att hitta sitt drömjobb. Det första steget är en god och gedigen utbildning som öppnar karriärsdörrarna på arbetsmarknaden. Våra distansutbildningar ger dig den kompetens som du behöver för ditt drömyrke; när och var du vill.

Vi på Cady brinner för utveckling och vill hjälpa människor att hitta sitt drömjobb. Det första steget är en god och gedigen utbildning som öppnar karriärsdörrarna på arbetsmarknaden. Våra distansutbildningar ger dig den kompetens som du behöver för ditt drömyrke; när och var du vill. Nu tar vi nästa steg för att hjälpa dig som elev hos oss att komma närmare arbetsmarknaden och hitta det jobb du vill ha: Arbetslänken.

Vad är Arbetslänken?

Vi har alltid haft ett brett och kontinuerligt samarbete med arbetsgivarna i de olika yrkesområden som vi utbildare inom. Detta hjälper oss att ständigt utveckla vårt innehåll och erbjuda utbildningar som möter arbetsmarknadens önskemål och behov. Nu tar vi det samarbetet ett steg längre genom vår nya rekryteringsportal som heter Arbetslänken.

Med Arbetslänken har vi skapat en portal där vi länkar ihop våra elever direkt med arbetsgivarna. Den är även en arbetsbank där du skapar en profil och laddar upp ditt CV, personligt brev osv. så att arbetsgivarna kan hitta igen dig. Du kan även se lediga jobb inom olika områden, och ansöka med en gång.

Gå med i Arbetslänken och hitta ditt drömjobb!

Leta efter jobb och ansöka på Arbetslänken

För dig som är eller har varit elev hos oss kan du skapa din egen profil eller ansöka om lediga tjänster. Du hittar sidan för Arbetslänken under menyn ”Elevsupport”. Längst ned på sidan under ”Tillgängliga jobb” kan du se de olika jobb som finns listade, till exempel undersköterska eller administratör. Här kan du se vilka arbetsgivare som letar efter någon att anställa. Du kan även se var i landet jobbet finns. Du kan också söka jobb efter jobbtitel.

Hittar du ett utannonserat jobb som verkar intressant klickar du på ”Läs mer och ansök” för att få veta mer. I den fullständiga jobbannonsen kan du läsa mer om arbetsgivaren och vad anställningen går ut på. Du kan även se vilka kvalifikationer, färdigheter och vilken utbildning som krävs. Känner du att jobbet passar dig kan du söka med en gång genom att klicka på knappen ”Ansök”. Har du ett konto på Arbetslänken blir din information ihopkopplad med arbetsgivaren och ni kommer i kontakt med varandra direkt. Det här gör hela processen mycket snabbare och mer träffsäker.

Så här skapar du ett konto på Arbetslänken

Det är väldigt enkelt att skapa ett konto på Arbetslänken. Det tar bara någon minut, sedan kan du ladda upp ditt CV och söka de utannonserade jobben.

Så här gör du som är eller har varit elev hos oss för att skapa ett konto:

 1. Kontakta vår skoladministratör för inloggningsuppgifter.
 2. Gå in på sidan för Arbetslänken. Du hittar den under menyn ”Elevsupport”.
 3. Logga in och fyll i uppgifterna i din profil.
 4. Tänk på att ha en hög fyllnadsgrad. Desto mer du fyller i ju lättare det är för arbetsgivare att matcha med dig. Du kan ange särskilda färdigheter du har, dina utbildningar, referenser, ladda upp CV m.m.
 5. Ladda gärna upp en bild på dig själv. Ett foto gör din profil mer personlig men det är självklart helt upp till dig. Tips: välj ett professionellt foto med en ren bakgrund där du tittar in i kameran och hela ditt ansikte syns.

En enklare process med Arbetslänken

Vi har utvecklat portalen Arbetslänken för att göra det mycket enklare för dig och arbetsgivarna att hitta varandra. De som letar efter någon att anställa kan söka på utbildning och kompetens så att de hittar rätt person att anställa. När du registrerar dig till portalen blir dina färdigheter sökbara för arbetsgivarna. Det hjälper er att hitta varandra och att göra lyckade matchningar.

Arbetslänken underlättar även för dig som elev genom att du:

 • Kan ansöka och starta intervjun med en gång. Du behöver inte skicka CV eller personligt brev.
 • Ser med en gång hur din kompetens matchar mot jobben
 • Blir automatiskt uppdaterad om hur det går i dina ansökningsprocesser
 • Blir kontinuerligt uppdaterad om när det dyker upp jobb som matchar din profil

Portalen är även för arbetsgivare och rekryterare

Arbetslänken är inte bara en portal för att samla våra anställningsbara elever utan är även en marknadsföringskanal för dig som arbetsgivare/rekryterare! Genom att ha ett konto hos Arbetslänken kan du lägga upp dina platsannonser, söka genom vår bas av färdigutbildade elever.

Kandidaterna lägger även upp sina nyckelord och kompetenser vilket du som rekryterande part kan filtrera för att hitta just den rätta kandidaten för ditt behov. När du har hittat de mest lovande kandidaterna kan du kontakta dem direkt för att ta rekryteringen till nästa steget, t.ex. för en intervju eller personligt möte.

Vill du få ett konto som arbetsgivare/rekryterare? Kontakta gärna oss idag!

Tips till dig som söker jobb

Arbetslänken gör det som sagt mycket enklare för dig att söka jobb. Det kan ändå kännas klurigt att söka. Vad ska jag ta med i mitt CV? Hur personlig ska jag vara? Vad kan jag göra för att sticka ut från mängden? Här är några bra tips som hjälper dig att få fram dina styrkor så att du kan få drömjobbet.

 • Satsa på kvalitet istället för kvantitet. Sök inte alla jobb du ser. Fokusera på de som du verkligen är intresserad av. En arbetsgivare märker snabbt om du vill ha just det här jobbet och inte bara vilket jobb som helst. Det visar att du är seriös och intresserad.
 • Ha ett uppdaterat och relevant CV. Se över ditt CV minst en gång per år. Komplettera det med alla nya meriter som du har fått, men gör det inte till ditt livs historia. Fokusera på att få med det som är relevant för jobbet som du söker.
 • Låt gärna någon annan läsa igenom din ansökan och ditt CV innan du skickar dem. Då får du ett annat perspektiv och nya insikter. Inte minst får du en korrekturläsning så att inga stavfel smyger sig med.
 • Titta framåt istället för bakåt. Har du fyllt i din profil ordentligt ser arbetsgivaren vad du har för utbildning och för erfarenheter. Du behöver då inte berätta om allt som du har gjort och lärt dig. Berätta istället om vad du vill med framtiden. Hur du tänker dig din karriär. Varför just det här jobbet är så intressant för dig. Vad du tror att du kan tillföra hos arbetsgivaren. Då kan ni tillsammans ha en dialog som tar er båda framåt.

Lycka till med att hitta ditt drömjobb!

Rulla till toppen

NYHETSBREV

Registrera dig för att få senaste nyheter och information!