Sök
Stäng denna sökruta.

Kompetensutveckla din personal

Att kompetensutveckla eller utbilda din personal är en av de viktigaste investeringar du kan göra i din verksamhet. De medarbetare du har i din organisation är din största kompetenstillgång. Om du utvecklar den tillgången kommer den i sin tur att utveckla din verksamhet.

Att kompetensutveckla eller utbilda din personal är en av de viktigaste investeringar du kan göra i din verksamhet. De medarbetare du har i din organisation är din största kompetenstillgång. Om du utvecklar den tillgången kommer den i sin tur att utveckla din verksamhet.

Cady erbjuder dig som arbetsgivare flexibla och skräddarsydda utbildningar och kurser som passar dina krav och behov. Så här kan du använda dem till att vårda och utveckla din viktigaste resurs.

Därför ska du kompetensutveckla din personal

I dag pratar i princip alla organisationer om att den största utmaningen är kompetensfrågan. Alla branscher har blivit kunskapsbranscher och att ha kompetenta medarbetare handlar om att säkerställa konkurrenskraften och se till att verksamheten både överlever och frodas i framtiden. Det här bottnar i att de snabba förändringarna på marknaden kräver snabb anpassning. Ska verksamheten klara sig från att bli omsprungen av konkurrenterna behövs nya idéer, produkter och tjänster. För att göra detta krävs det personal som får ny och aktuell kunskap.

Här är några anledningar till varför du ska kompetensutveckla din personal.

• Du behöver framtidssäkra din verksamhet. Den kompetens som har tagit dig dit du är i dag är kanske inte tillräcklig för att möta framtidens behov. Blicka framåt och ta reda på vad dina medarbetare behöver kunna för att leda verksamheten framåt i ett längre perspektiv.

• Det är snabbare, billigare och effektivare att utveckla personalen istället för att ersätta den när kompetenskraven ökar.

• I dag är nästan alla verksamheter kunskapsbaserade. Ett högre värde på kompetensen hos dina anställda leder till ett högre värde på det du erbjuder dina kunder.

• Medarbetare som känner att de utvecklas i sitt jobb är mer engagerade och mer benägna att stanna kvar på sitt jobb. Att kompetensutveckla dem leder till minskad personalomsättning och högre motivation.

• Engagerade och motiverade anställda ökar produktiviteten. Inte minst kan de sköta sitt jobb effektivare när de har mer kunskaper och en större verktygslåda.

• Kompetens handlar inte bara om kunskaper. Det har minst lika mycket att göra med att ha rätt person på rätt plats. Du kan köpa en utbildning men du kan inte köpa rätt personlighet. När du behåller den personal du har behåller du också deras lojalitet, engagemang och den upparbetade dynamik de har skapat tillsammans.

• I dag är personalen en av de viktigaste konkurrensfördelarna. Oavsett vilken verksamhet du har så uppfattar dina kunder ditt företag, ditt erbjudande och ditt varumärke utifrån den kontakt de har med dina medarbetare. Om du ger dina anställda mer kunskaper som dessutom ökar deras engagemang kan de ge dina kunder bättre service och ett bättre bemötande.

Utbilda din personal med Cady Training Academy.

På Cady Traning Academy är vi specialiserade på att kompetensutveckla människor. Våra kurser och utbildningar hjälper dagligen kunskapstörstande personer som vill utveckla sig själva och ta nya steg i karriären. Eftersom vi vet hur viktigt det är med kunskap för att företag ska kunna lyckas är vi även inriktade mot arbetsgivare som vill utbilda och utveckla sin personal.

Vi kan erbjuda dig skräddarsydda utbildningar och kurser som passar de krav och behov som du har. Behöver du kompetensutveckla din personal eller utbilda dem i särskilda kompetenser för att kunna utföra sitt arbete har vi utbildningslösning för dig. Det här erbjuder vi när det kommer till kompetensutveckling av personalen:

Skräddarsydda upplägg utifrån era krav och behov

Vi kan erbjuda bl.a. specialanpassade kursplaner, utbildningspaket för större grupper, utbildningar på deldistans, flexibelt eller fast studieupplägg, fasta eller flexibla start-/slutdatum, lärarledda/självständiga studier, tidsbegränsade utbildningar och kortare kompetenskurser. Du vet vad din personal behöver och vi tar fram en utbildning som ger dem kunskaperna på ett så smidigt sätt som möjligt.

Studier på distans

Vill du bibehålla din personal på arbetsplatsen under studietiden kan vi göra ett upplägg med självständiga studier på distans som gör att dina medarbetare kan kombinera studierna med sitt arbete. Vi gör det enklare för dig att utveckla dina medarbetare. Distansstudier gör också att det inte spelar någon roll var du har din verksamhet och din personal. Oavsett om ni är belägna i Ystad eller Haparanda, så kommer våra elever åt allt de behöver för sin utbildning via vår online lärplattform som finns tillgänglig dygnet runt. Om eleven skulle behöva hjälp finns våra pedagoger och övrig supportpersonal tillgänglig på helgfria vardagar under hela studietiden via lärplattform, mejl eller telefon. Våra utbildningar bryr sig inte om avstånd.

Praktik

I våra utbildningar ingår teoretiska uppgifter och även praktik för att eleven ska kunna få bekanta sig och få arbetslivserfarenhet inom yrket.

Vi har flera arbetsgivare som skickar sin personal till oss för kompetensutveckling och det är vanligtvis inom det yrket de redan arbetar i. Om du som arbetsgivare önskar kan praktiken valideras bort då dina anställda arbetar inom samma yrkesområde som utbildningen. Det gör att utbildningen går snabbare och du behåller din personal på arbetsplatsen när de läser.

Hög kvalitet, flexibelt och prisvärt

Vi jobbar hela tiden med att höja nivån på våra utbildningar. För att du ska kunna få en relevant utbildning som håller även i framtiden är det viktigt för oss att vi hela tiden strävar framåt och utvecklar våra utbildningar. Kunskap är en färskvara, och vi ser till att de utbildningar som vi erbjuder alltid är aktuella och relevanta. Vi är lösningsfokuserade och strävar efter att våra kunder ska känna att de får det som de behöver. Vi lyssnar på våra kunder och hjälper dem att få de kunskaper som de främst behöver. Då kan vi specialanpassa utbildningarna efter dina behov. Att vi kan erbjuda flexibla utbildningar innebär också att vi har möjligheten att erbjuda väldigt konkurrenskraftiga priser på våra utbildningar.

Att investera i kunskap har aldrig varit en klokare investering. Vi hjälper gärna till att höja kompetensen på din personal så att den kan leda din verksamhet framåt.

Rulla till toppen

NYHETSBREV

Registrera dig för att få senaste nyheter och information!