Sök
Stäng denna sökruta.

Är du vår nya stjärna?

Ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt lag!


 

Lediga tjänster


Just nu har vi inga lediga tjänster.


 

Finns det inga lediga tjänster?

Vi är alltid intresserad av att höra från nya stjärnor som vill vara nästa tillskott till vårt team. Du får gärna skicka en spontanansökan med ditt CV, personligt brev och en bild per mejl på jobb@cady.se.

Här kan du läsa vår integritetspolicy gällande hantering av dina personuppgifter enligt GDPR.

Välkommen med din ansökan!


 

En karriär hos Cady

Cady Utbildningar är en privatskola baserad i Göteborg som har funnits sedan 2007. Vi bedriver distansutbildning med ett flexibelt upplägg som är anpassad efter elevens liv, både på hel- och deldistans. Våra elever finns runt om i Sverige och även utomlands. Ökat intresse för utbildad personal på arbetsmarknaden och den stora pensionsavgången i flera yrkesområden har lett till en kraftig efterfrågan för alternativa utbildningssätt.

Vår vision är att erbjuda flexibla och kvalitativa utbildningar så att alla oavsett livssituation, bakgrund eller erfarenhet ska få chansen att nå sina yrkesdrömmar. Vår metodik och pedagogik är baserad på ett utbildningssätt anpassad för just ditt liv.

Att vara en del av vårt team är ett roligt och mycket omväxlande arbete! Som en del av Cady är du tillsammans med våra kunniga pedagoger och vårt professionella supportlag ansvarig för att ge det bästa stödet till våra elever så att de har möjlighet att lyckas med sina studier och börja vägen mot sina framtidsmål.

Vi som jobbar på Cady är glada, drivna och trivs med att jobba med utveckling. Här är det högt i tak, idérikt och vi som ett team drar tillsammans för att bidra till att Cady Utbildningar förblir den kvalitativa och innovativa utbildningsanordnaren som ligger i framkanten av distansutbildning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med våra utannonserade tjänster. 


Rulla till toppen

NYHETSBREV

Registrera dig för att få senaste nyheter och information!