Sök
Stäng denna sökruta.
Distansutbildning för företag

Distansutbildning för företag

Har ditt företag eller organisation behov av att utbilda eller kompetensutveckla sin personal? Behöver din personal särskilda kompetenser för att kunna utföra sitt arbete? Vill du bibehålla din personal på arbetsplatsen under studietiden?

Då har vi en utbildningslösning för dig! Vi erbjuder yrkesutbildningar och kompetenskurser inom flera olika områden. Innehållet i dessa är framtagna utifrån bl.a. arbetsmarknadens krav för att våra elever ska få den kompetens och kunskap som efterfrågas.

Skräddarsydda utbildningar och kurser efter dina behov

Mot förfrågan kan vi skräddarsy ett utbildningsupplägg utifrån din verksamhets krav och behov. Vi kan erbjuda bl.a. specialanpassade kursplan, utbildningspaket för större grupper, utbildningar på deldistans, flexibelt eller fast studieupplägg, tidsbegränsade utbildningar, fördjupningskurser och mycket mer. Våra kvalitativa utbildningar har en konkurrenskraftig utbildningskostnad.

I våra utbildningar ingår teoretiska uppgifter och praktik för att eleven ska kunna få arbetslivserfarenhet inom yrket. Om du som arbetsgivare önskar kan praktiken valideras bort då din anställd arbetar inom samma yrkesområde som utbildningen.

Vill du ha en offert?

Under varje utbildningssida kan du fylla i formuläret med dina önskemål så återkommer vi med ett förslag. Det går också bra att mejla oss på 

Klicka här för att läsa om vår integritetspolicy gällande hantering av personuppgifter enligt GDPR.

Här ser du ett urval av arbetsgivare som valt att utbilda sin personal hos oss på Cady:

Stockholms stad
Göteborgs stad
Malmö stad
Helsingborgs kommun
Södertälje kommun
Landskrona kommun
Oxelösunds kommun
Dals Ed
Vadstena kommun
Norrbehandlingar
Omställningsfonden
Prio 1
Gnistan HVB AB
Nytida
Ericsson
Crewford Care
Sikta AB
Samskapa
Tvåpunktnoll
Astreab

”Ni hittade en lösning åt oss och det var väldigt fokuserad på kunden. Då kände jag , men de här. De här vill jag ju köpa tjänster utav för här var det långsiktigt för man ser också till kundens behov. Så otroligt nöjd med det.”

– Marcus, ägare Norrbehandling AB
Läs Marcus story här!

Rulla till toppen

NYHETSBREV

Registrera dig för att få senaste nyheter och information!