Sök
Stäng denna sökruta.

Läs en kurs i sommar på distans

Det finns många fördelar med att läsa en kurs i sommar. Här är bara några utav dem!

Har du tid under sommaren där du tänker läsa en kurs för att få kompetensutveckling som du kan använda i arbetslivet? Då kan du välja att påbörja någon av våra kurser i sommar helt på distans. Du läser i din egen takt så du kan studera precis när och var det passar dig bäst, hemma, på stranden eller även vid sidan av jobbet.

Att läsa en kurs i sommar

När du läser en kurs i sommaren på distans betyder det att du kan styra själv över dina studier och dessutom kan du läsa dygnet runt. Du behöver alltså inte anpassa din lästakt till någon annans eller på bestämda tider utan du gör allting utifrån din livssituation här och nu.

Fördelar med att läsa en kurs i sommar

Det finns många fördelar med att läsa en kurs i sommar. Dessa är de främsta fördelarna när du läser hos oss på distans:

  • Börja när du vill.
  • Läs i din egen takt och bli färdig snabbt.
  • Få kompetensutveckling som du kan använda i arbetslivet.
  • Ingen stress då det finns inga fasta datum eller fysiska träffar.
  • Läs på din semester och slippa ta ledigt från jobbet.
  • Cady har öppet hela sommaren om du behöver hjälp.
  • Fortsätta med dina studier om du inte skulle hinna läsa klart i sommaren.

Få stöd av våra pedagoger när du läser en kurs i sommar

Många traditionella skolor har stängt under sommaren och till en fördel har du tillgång till vår online lärplattform dygnet och året runt.

Dessutom finns våra pedagoger på plats året runt så att du kan få stöd eller ställa frågor om du skulle behöva det. De finns på plats alla helgfria vardagar och du kan även skicka ett meddelande direkt till dem i lärplattformen i övriga tider.

Våra pedagoger jobbar även som ett team. Oavsett om just din yrkeslärare skulle vara på semester finns det en annan pedagog som kan hjälpa dig så att du inte fastnar.

Vilken kurs vill du läsa i sommar?

Cady erbjuder kurser som ger eftertraktad kompetensutveckling inom flera yrkesområden. Några av de kurserna som vi erbjuder finns i områden social omsorg, vård och omsorg och organisation och ledarskap.

Social omsorg

Vård och omsorg

Inom kort kommer vi även att lansera nya utbildningspaket inom vård och omsorg. Håll gärna utkik på hemsidan då mer information kommer.

Organisation och ledarskap

Läs flera kurser i sommar

Att ha utbildning och kompetensutveckling i din ryggsäck ger dig en fördel i dagens arbetsmarknad då fler och fler arbetsgivare ställer högre krav vid rekrytering. Du kan välja att kombinera flera av våra distanskurser för att kunna få just den kompetensutveckling som du önskar eller behöver.

Detta göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden och även ökar möjligheterna till en fast anställning eller att kunna få just den tjänsten som du vill ha.

Ingår en kurs i någon av våra utbildningspaket som du vill läsa? Om den kurs som du vill läsa inte finns att köpa separat kan det vara möjligt att du ändå kan läsa den. Då kan du bara mejla till oss för att få ett kostnadsförslag.

Utmana dig själv och börja läsa en utbildning i sommar

Om du vill ha en större utmaning kan du även läsa någon av våra distansutbildningar helt på distans. De har samma upplägg som våra kurser och den största skillnaden i just upplägget är att praktiken ingår i våra utbildningar men inte kurserna.

Några av våra populäraste utbildningar att läsa under sommaren är:

Rulla till toppen

NYHETSBREV

Registrera dig för att få senaste nyheter och information!