Sök
Stäng denna sökruta.

Studera på distans i sommar

Vad har du för planer för i sommar? Lata dagar på stranden? Pyssla i trädgården? Varför inte studera på distans i sommar! Det är alltid ett klokt och meningsfullt drag att investera i dig själv och din framtid.

Vad har du för planer för i sommar? Lata dagar på stranden? Pyssla i trädgården? Varför inte studera på distans i sommar! Det är alltid ett klokt och meningsfullt drag att investera i dig själv och din framtid. När du studerar på distans har du dessutom möjlighet att njuta av sommaren samtidigt som du fyller på med nya kunskaper och gör dig själv mer attraktiv på arbetsmarknaden.

När du läser på distans hos Cady kan du börja studera när du vill och läsa på ett sätt som passar dig och ditt liv. Läs mer om varför det är så smart att läsa en sommarkurs.

Du investerar i dig och i din karriär

Det är aldrig fel att fylla på med nya kunskaper. På dagens arbetsmarknad går utvecklingen i en snabb takt. Oavsett vilket område du jobbar inom behöver du fräscha upp och bygga på dina kunskaper och färdigheter. Det gör dig mer attraktiv på arbetsmarknaden och om du redan har ett jobb kan du avancera och få högre lön. Att vidareutbilda sig lönar sig alltid.

Att du blir bättre på ditt jobb gör också att det känns mer meningsfullt. Du kommer kunna göra mer för att hjälpa andra och dina nya kunskaper hjälper dig att ta större ansvar och påverka mer. Detta kan leda till att det känns mer spännande och givande att komma tillbaka till jobbet efter sommaren.

Du kan välja nya vägar i livet

Känns det som om karriären inte riktigt blev det du hade tänkt dig? Ibland behöver vi pröva oss fram för att känna efter vad som är rätt och fel. Inte minst när det kommer till utbildning och arbete. Att ett val du gjorde tidigare inte känns så bra som du först trodde betyder inte att du behöver dras med det resten av livet. Du har många fler möjligheter att ändra inriktning och söka nya vägar och nya jobb.

Att läsa en sommarkurs på distans är ett perfekt sätt att börja om på nytt och påbörja en ny karriär efter sommaren. Cady erbjuder distanskurser inom bland annat organisation och service, social omsorg och kompetenskurser för undersköterska. De ger dig möjligheten att läsa in nya kunskaper som tar dig i den riktning som känns rätt för dig. Sommaren känns mer meningsfull om den dessutom ger dig chansen att få en nystart till hösten.

Njut av både solen och de nya kunskaperna

Distansstudier ger dig frihet och flexibilitet. Att studera på distans på sommaren innebär att du följer samma kursplan som vid en klassrumsundervisning, men du kan själv välja var och när du studerar. Det innebär att du inte behöver stänga in dig i ett klassrum medan solen lyser. Så länge du har en dator och en uppkoppling kan du studera där det passar dig, till exempel i trädgården, i en park eller på stranden. Du kan skaffa en solbränna och nya kunskaper på en och samma gång.

Distansstudier ger dig dessutom flexibiliteten att kombinera pluggandet med andra saker, till exempel sommarjobb eller att hälsa på släkt och vänner. Du behöver inte välja bort saker, utan kan kombinera och planera mer fritt. Och skulle sommaren regna bort så vet du vad kan syssla med istället för att sitta och sucka över vädret.

Läs någon av Cadys distansutbildningar när det passar dig

När du läser på distans hos Cady behöver du inte delta i några fysiska klasser eller träffar. Om du väljer att utbilda dig hos oss i sommar så använder du vår online lärplattform som alltid är tillgänglig för att komma åt det du behöver för dina studier. Det ger dig friheten att studera var och när du vill.

En annan fördel med sommarkurser på distans är att du kan börja läsa när du vill. Cadys distanskurser och utbildningar har flexibla startdatum löpande året om. Det innebär att du inte behöver vänta in någon kursstart. Du kan planera in när du vill börja läsa beroende på hur din sommar ser ut. Det gör det lättare att börja läsa under sommaren.

Du har många distanskurser att välja mellan i vårt utbud. Brinner du till exempel för att arbeta med kommunikation och service på hög nivå kan vi erbjuda en kompetenskurs som ger dig kunskaperna för att kunna möta olika branschers behov av personal med kompetens inom kommunikation, information och kundbemötande. Är du undersköterska och vill bygga på dina kunskaper kan du välja att läsa kompetensutveckling inom bland annat akutvård, psykiatri eller äldrevård. Du kan även läsa en preparandkurs i praktisk ellära om du tänker att studera till fastighetstekniker. Det är bara några av alla de kurser som du kan läsa på distans i sommar. Du har drömmarna och ambitionerna – vi erbjuder möjligheterna.

Gör någonting annorlunda den här sommaren. Satsa på dig själv och på din framtid och läs en distanskurs!

Rulla till toppen

NYHETSBREV

Registrera dig för att få senaste nyheter och information!