Sök
Stäng denna sökruta.

Florije blev Apotekstekniker efter utbildning på Cady

Florije ville lämna arbetslösheten och hitta ett bra jobb. Då blev Cady en enkel möjlighet för att förändra livet.

Jag är tacksam för att jag hittade Cady. Det var mina kompisar som tipsade mig och det har gett mig en möjlighet att få jobb. Studierna, mentorn och kursböckerna var mycket bra, säger Florije.

Tidigare hade Florije arbetat som undersköterska inom hälsa och sjukvård. Men när hon blev arbetslös, så var det svårt att hitta nya jobb. Då utbildade hon sig till socialpedagog men även här uppfattade hon det som att det tufft att komma in på arbetsmarknaden. Då utbildade hon sig till Apotekstekniker på Cady.

Att läsa på Cady är positivt för oss som inte kan flytta på oss. Här kunde jag jobba extra och sen läsa på kvällarna eller vid andra tillfällen.

Cady var flexibla för vad som passade mig bäst. Så jag läste när jag ville och kunde samtidigt ta hand om min familj. Det är bra att Cady har så många olika möjligheter att studera på. Florije fick med tiden jobb som Apotekstekniker via ett bemanningsföretag. Idag arbetar hon på Apotek AB, som hon tipsades om via en kontakt och där hon också gjorde praktik under utbildningen.

”Jag fick med mig en bra grund för att kunna starta praktiken på rätt nivå. Sen lär man sig ju mer och mer av yrket hela tiden. Det är så skönt att jag hittade en utbildning som passade mig och som tillslut gav ett jobb.”

Rulla till toppen

NYHETSBREV

Registrera dig för att få senaste nyheter och information!